Onderwijs 

Stylinda is naast particulier ook werkzaam op de zakelijke markt en gespecialiseerd in het vormgeven van scholen en kinderdagverblijven. Onze opdrachten variëren van primair tot voortgezet en hoger onderwijs. Op het gebied van onderwijs zijn we met name gespecialiseerd in innovatief interieurontwerp en het 'nieuwe leren' wat we vandaag de dag op steeds meer plaatsen toegepast zien worden. 

Waarom onderwijs?

De fascinatie voor het onderwijs komt voort vanuit de oprichtster van Stylinda. Na 10 jaar studeren en meerdere scholen te hebben ontworpen in dienstverband heeft Linda gekozen zich tijdens haar master en daarna te specialiseren tot onderwijsvormgever. Daarnaast geeft ze zelf alweer ruim twee jaar les waardoor ook de affiniteit met het docentschap is ontstaan en ze zich hierdoor als geen ander kan verplaatsen in de gebruikers. 

 

Uitgebreid onderzoek heeft haar gedurende deze gehele periode aangetoond dat onderwijs en de omgeving waar het gegeven wordt constant met elkaar in verbinding staan. Een goede les kan niet gegeven worden zonder geschikte omgeving en omgekeerd. Deze fascinatie nam ze mee om op iedere onderwijs locatie een echte toevoeging te kunnen doen aan de lessen welke er dagelijks gegeven worden. Zo zijn het lokaal en de school niet langer een locatie maar onderdeel van het onderwijsprogramma. En tevens een verrijking voor leerlingen waardoor ze zich nog sterker kunnen ontwikkelen.  

Werkwijze
Voor ieder geslaagd ontwerp brengen we eerst
 de specifieke wensen van de school in beeld. Hierbij komt vaak een achterliggende wens, of soms een nog niet eerder gesignaleerd probleem, boven water wat we dus al in een vroeg stadium mee kunnen nemen in het ontwerp. Hieruit volg een vertaalslag richting de opdrachtgever om de opdracht scherp te krijgen en gaan we aan de slag. Het gehele traject zal er veel tijd voor gesprekken en/of presentaties worden ingepland om de plannen zo goed mogelijk passend bij u onderwijsmethodes, of onderwijsinstelling te laten passen. Communicatie is namelijk de sleutel tot succes voor een gebouw wat moet passen bij zijn gebruikers. Ook na de ontwerpfase kunnen wij de realisatie van het ontwerp tot stand brengen. Door middel van bouwbegeleiding kunnen we u volledig ontzien en kunt u zich bezig houden met andere verplichtingen. Ons grote netwerk biedt hier mogelijkheid toe en op deze manier kunnen we tevens de kwaliteit van u ontwerp bewaken. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.