top of page

Onderwijs 

DSC05893.jpg

Stylinda is naast particulier ook werkzaam op de zakelijke markt en gespecialiseerd in het vormgeven van scholen en kinderdagverblijven. Onze opdrachten variëren van primair tot voortgezet en hoger onderwijs. Op het gebied van onderwijs zijn we met name gespecialiseerd in het ruimtelijk ontwerpen van sociale veiligheid. 

Waarom onderwijs?

Met veel plezier heeft Linda Van den Berg - Van Orsouw (Oprichtster Stylinda) altijd haar studies/opleidingen gevolgd. Dit gevoel willen wij ook graag anderen laten ervaren. Als interieurarchitect zien we dan ook mogelijkheden om in onze maatschappij hier een bijdrage aan te leveren. Goed onderwijs kan namelijk worden versterkt door de juiste omgeving.

 

Door zich te verplaatsen in de gebruiker, deed Linda veel ruimtelijk onderzoek en maakte zichzelf één met de gebruiker. Zo haalde ze naast haar opleiding tot interieurarchitect een didactische aantekening, gaf ruim 4 jaar les aan de Jan de Bouvrie Academy en was onderdeel van een leerplancommisie. Daarbij ontwikkelde ze een blauwdruk voor de sociaal veilige school, bracht haar eigen meubel op de markt, en is ondertussen specialist sociale veiligheid.

 

Dit alles vormt een mooie basis om de gebruiker een passend ontwerp te geven en waarbij geen uitdaging ons te gek is!

Werkwijze
Voor ieder geslaagd ontwerp brengen we eerst
 de specifieke wensen van de school in beeld. Hierbij komt vaak een achterliggende wens, of soms een nog niet eerder gesignaleerd probleem, boven water wat we dus al in een vroeg stadium mee kunnen nemen in het ontwerp. Hieruit volg een vertaalslag richting de opdrachtgever om de opdracht scherp te krijgen en gaan we aan de slag. Het gehele traject zal er veel tijd voor gesprekken en/of presentaties worden ingepland om de plannen zo goed mogelijk passend bij u onderwijsmethodes, of onderwijsinstelling te laten passen. Communicatie is namelijk de sleutel tot succes voor een gebouw wat moet passen bij zijn gebruikers. Ook na de ontwerpfase kunnen wij de realisatie van het ontwerp tot stand brengen. Door middel van bouwbegeleiding kunnen we u volledig ontzien en kunt u zich bezig houden met andere verplichtingen. Ons grote netwerk biedt hier mogelijkheid toe en op deze manier kunnen we tevens de kwaliteit van u ontwerp bewaken. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. 

DSC05769.jpg
bottom of page