top of page
DSC08029.jpg

Interieur Advies

Een uitgebreid interieuradvies waarmee u gegarandeerd weer verder kunt is wat wij bieden! Onze interieur ontwerper komt bij u aan huis om u hierbij te helpen. Hierbij kunnen we vragen nader toelichten en u een passend advies geven, specifiek aansluitend op u wensen. Wij bekijken samen uw woning en de indeling ervan, geven kleur en licht advies, en geven u ideeën over het creëren van samenhang en overzicht. Een persoonlijk advies met dusdanige informatie dat u nadien gegarandeerd geïnspireerd weer verder kunt.

Ontwerp

Je ontwerp af stemmen naar hetgeen wat jij nodig acht. Ook dit is mogelijk! Naar aanleiding van een kosteloze en geheel vrijblijvende kennismaking maken wij naar uw wensen een passend ontwerp inclusief een kleu-r, licht-, meubel-, en materiaalplan voor de des betreffende ruimten. Het is dus mogelijk een keuze te maken uit welke onderdelen voor u interessant zijn. Op deze manier is het mogelijk eventuele kosten te drukken en bij een goed ontwerp zelfs kosten te besparen.

Lees meer
Interieurontwerp optiek

Ontwerp & bouwbegeleiding

Wanneer u  volledig ontzien wilt worden tijdens het realiseren van u project en u bent op zoek naar een nog uitgebreider plan, is het mogelijk een totaal ontwerp voor u te maken en u tot en met de realisatie van u plannen volledig te ontzien. Wij voorzien u van een geheel nieuw ontwerp voor uw droomhuis, kantoorpand of winkel. Van de tekentafel tot aan de styling en meubilering kan Stylinda je tot in de details van dienst zijn. Wij gaan samen met u op zoek naar een passend ontwerp en interieur wat naadloos aansluit op uw wensen. Door middel van meerdere bespreek momenten maken we een ontwerp en zelfs de vergunningen en de uitvoering kunnen vervolgens door ons worden geregeld. 

Lees meer
bottom of page