top of page
DSC04478.jpg

Onafhankelijk en vrijblijvend advies 

Interieuradvies aan huis tegen een aantrekkelijk tarief!

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw interieuradvies aan huis!

Hoe creëert u nu zelf een thuis

Onafhankelijk en professioneel 

Het inrichten van uw woning is vaak niet zo eenvoudig. Vaak moeten er in korte tijd veel beslissingen worden genomen. Iets wat u zorgvuldig wilt doen omdat u graag een fijn thuis creëert.

Maar hoe pakt u dit aan? En welke kleuren, meubelen of materialen kunt u nu het beste kiezen? Zowel het maken van deze keuzes als het maken van de goede indeling is al binnen een paar uur te realiseren. Een onafhankelijk interieuradvies kan u hierbij helpen. 

  • Een onafhankelijk interieuradvies stuurt niet aan op het kopen bij een winkel of merk. 

  • Kan ook adviseren over maatwerk, vloer en plafond afwerkingen. 

  • Word gegeven door een specialist in interior design. 

  • Heeft voor iedere woning een unieke en passende oplossing. 

EEN GREEP UIT KLANTEN DIE U VOORGINGEN

DSC02735.jpg

Totaal verbouwing

Van oud naar nieuw. Dankzij een interieuradvies aan huis van een verouderde woning naar een fris en ruimtelijk eindresultaat.  

DSC04447.jpg

Verhuizen

Met verhuizen het oude en nieuwe combineren tot een geheel en je helemaal thuisvoelen dankzij een advies aan huis.

DSC02757.jpg

Tijd voor wat nieuws

Al tijden in dezelfde woning en dus tijd voor een nieuwe look en feel. Ook dit is te bereiken aan de hand van een interieuradvies. 

DSC04473.jpg

In 2012 heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en Stylinda opgericht. Met de nodige diploma's van stylist (aan het Sint Lucas), Interior Designer (aan de Jan des Bouvrie Academie) en Master Interieur Architectuur (aan het HKU) heb ik als oprichtster van StyLinda al veel kennis en ervaring op mogen doen waardoor ik vandaag de dag al veel mooie projecten op mijn naam heb mogen schrijven. Daarbij heb ik me door de jaren heen ontwikkeld tot professional in het geven van interieuradvies en kan ik geheel onafhankelijk met u meedenken over de mogelijkheden en kansen van uw woning. Wilt u meer te weten komen de mogelijkheden van een interieuradvies aan huis, ik sta u met veel plezier te woord! 

bottom of page